Sinds 1926

Vroeger was Nederland een land van handelen en maken, nu zijn we vooral een land van handelen, denken en bedenken. Er verdwijnt steeds meer schoenindustrie uit ons land, maar er zijn nog wel veel succesvolle Nederlandse schoenmerken, die mooie kwaliteitsschoenen ontwerpen en verkopen. Vesters is er daar een van.

Wij zijn een schoenmerk dat trots voortbouwt op die lange traditie van semi-orthopedisch schoenmaken. Een op en top Nederlands bedrijf met een gezonde handelsgeest. We bundelen vakkennis, maakkennis en marktkennis tot een energiek en vooruitstrevend geheel.

Vesters is real comfort. We ontwikkelen en produceren hoge kwaliteit semi-orthopedie voor dames en heren met een scherpe focus op zowel pasvorm als uiterlijk. Echt comfort dus dat tegelijkertijd past bij de Vesters-klant: vrouwen en mannen die willen genieten van het leven, zich lekker willen voortbewegen en er bovendien eigentijds en modieus uit willen zien.

VESTERS, REAL COMFORT

Vesters' traditie gaat terug tot 1926. De passie van  een op vakmanschap gericht familiebedrijf dragen we nu verder. Het creĆ«ren van mooie schoenen is meer dan alleen het technische aspect. Voor ons is een mooie schoen pas echt mooi als de drager ervan de energie en de bevlogenheid van de makers aan zijn voeten voelt. Daarom maakt Vesters semi-orthopedische schoenen, die als gegoten zitten en super stijlvol zijn. Real comfort dus, voor zowel je voet als je persoonlijkheid. Bekijk hier onze Vesters Orthopedic collectie voor dames en heren.